Meer weten over Scala, Akka en Microservices?

Onze specialisten delen kennis in een training of masterclass. Bekijk de agenda en schrijf je nu in!

 Fast track to Scala

Van Object-oriented naar Functioneel programmeren met Scala. Een aantal onderwerpen die aan bod komen in deze training: klasse hiërarchieën, Java integratie, bevorderen van hergebruik en uitbreidbaarheid en concurrency patterns.

In twee dagen doe je direct toepasbare kennis op van Scala. De cursus wordt gegeven door hands-on coding architecten die Lightbend gecertificeerd trainer zijn voor Scala en Akka.
 

> LEES MEER & INSCHRIJVEN
Logo Expertise akka.png

Fast track to Akka

Schaalbare reactive applicatie: als je gaat voor de winst! De training wordt gegeven voor ervaren applicatie developers, om kennis te maken met de reactive Akka toolkit en runtime, samen met methoden om een real-world-actor-based systeem in Scala op alleen een JVM.

In twee dagen doe je direct toepasbare kennis op van Akka. De cursus wordt gegeven door hands-on coding architecten die Lightbend gecertificeerd trainer zijn voor Scala en Akka.

> LEES MEER & INSCHRIJVEN
Logo Expertise akka advanced.png

Advanced Akka with Scala

Binnenkort volgt er meer informatie over onze advanced trainingen.

• Verwacht medio 2017

 

 

 

 

 

Microservice_masterclass.png

Microservices Masterclass

Op de Microservices Awareness & Getting Started Bootcamps, wordt op een laagdrempelige manier kennis gemaakt met ‘reactive software oplossingen’. 

De Microservices Masterclass is bedoeld voor Developers en Architecten die al ervaring hebben met Microservices of op het punt staan een start te maken hiermee. We bieden een boeiend en ‘hands-on’ programma met voldoende gelegenheid om te netwerken en van gedachten te wisselen.

verwacht medio 2017  

> LEES MEER & INSCHRIJVEN